Jakiej marki laptopy kupujemy najczęściej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TomekRs
    RS
    • 2011
    • 1670

tu bedzie jak z silnikami.. 1.4 tsi, 1.2tsi, 2.0 tdi, 1.9tdi wtryskiwacze, glowice, napinacze i inne duperele. Jednemu hp smiga az milo, u mnie wyrzucilbym go przez okno. Kieruj sie po prostu stosunkiem ceny do podzespolow. Jakbym mial brac np. della z dobrym wyposazeniem a asusa na full wypasie to bralbym asusa.

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

Zamieszczone przez octaviars1
      tu bedzie jak z silnikami.. 1.4 tsi, 1.2tsi, 2.0 tdi, 1.9tdi
      Tu tak nie będzie bo jak widzisz wypowiadają się tu osoby które miały lub obecnie mają dany model i piszą suche fakty jak im dany sprzęt się spisuje . A nie wypisują pierdoły nie mając bladego pojęcia o czym piszą ,tak jak miało się to w temacie silników

Komentarz

• Lashlo
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1455

Co do HP dodam,ze mialem raz pare ladnych lat temu. 3 razy padala plyta glowna az uznali wymiane na gwarancji na inny-doplacilem i wzialem pierwsza Toshibe i od tamtej pory miodzio.

Komentarz

• AdamB
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 8030
          • Octavia IV (NX3)
          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Ja używam od ponad dwóch lat Toshibę model Satellite A500 bez awaryjnie i bez problemowo.
          Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• TomekRs
            RS
            • 2011
            • 1670

no ale sa osoby, ktore maja 1.4 tsi i nie maja zadnych problemow i sa tacy, ktorzy maja notorycznie. I ja np. mam problemy ciagle z hp i dla mnie ten laptop to jakies nieporozumienie, natomiast kolegana forum pisal , ze nie ma. I tak bedzie w kolo.

Komentarz

• jackq77
              Classic
              • 2011
              • 38

od paru lat HP seria DV6000 przywiozłem ze stanów pare lat temu i póki co poza zasilaczem nic się jeszcze nie stało a i mi wystarcza

Komentarz

• mikolaj93
                Rider
                • 2009
                • 385
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

W domu HP Pavilion DV6.
                - intel I7,
                - ram 4GB, w planach 8GB
                - dysk 320GB,
                - matryca 15,4
                - grafika 1GB w planach 2GB
                niestety matryca błyszcząca

Do diagnostyki IBM T43
                - matryca 14
                - intel pentium 1.8
                - Ram 1GB w planach 2GB
                - dysk 160GB
                - grafika 128 MB
                matryca matowa coś pięknego
                Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
                !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
                Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

• kris75
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 217

to, co mogę dodać odnośnie HP to mam stary model lapka na pentium M działa mi do dzisiaj, ale to stary model inna technologia nie będę się wypowiadał, za to teraz miałem okazję używać probooka i na 1 rzut oka świetne wykonanie, wpada w oko, ale po chwili zauważyłem wady: obudowa owszem fajna co z tego jak strasznie ciężka, bardzo słabe głośniki, słaba kamerka. Jednym słowem powiem tak probook ma ambicje bycia sprzętem z górnej półki i najlepiej prezentuje się właśnie na półce w sklepie.

Komentarz

• winni77
                    RS
                    • 2009
                    • 2183
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

MSI (niem a na liście), a mamie ostatnio kupiłem Samsunga

Nie bede o nich pisal tylko co wziasc pod uwage przy zakupie:

Jesli jestes praworeczny upewnij sie, ze nie ma za wiele gniazdek po prawej stronie lapa (przeszkadzaja jak uzywasz myszki).
                    Jesli nie lubisz releksow na ekranie bierz matowa matryce, choc sa one stosunkowo malo popularne.
                    Jesli masz duze fundusze - koniecznie dysk ssd - nic tak nie przyspieszy lapa jak szybki dysk.
                    Pamieci co najmniej 6GB i oczywiscie 64 bitowy system.
                    Procek Intela - nie grzeja sie tak jak AMDki

Fajna rzecz ktora zauwazylem w Samsungu - jest opcja ladowania baterii tylko do 80%, co sluzy przedluzeniu jej (baterii) zycia.
                    Mój "Batmobil"

Komentarz

• shok
                      RS
                      • 2009
                      • 2070
                      • Octavia I (1U2)
                      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez winni77
                      Jesli jestes praworeczny upewnij sie, ze nie ma za wiele gniazdek po prawej stronie lapa (przeszkadzaja jak uzywasz myszki).
                      Ciekawe spostrzeżenie. Podobnie jak używasz laptopa leżąc w łóżku to jeżeli masz gniazda z przodu np. słuchawek to zapomnij o oglądaniu czegokolwiek mając słuchawki podłączone do komputera.

Komentarz

Pracuję...